Soutěžíme o Regionální Potravinu Vysočiny

Soutěžíme o Regionální Potravinu Vysočiny

Značka Regionální potravina oceňuje ty nejlepší výrobky z každého kraje

Již sedmým rokem uděluje Ministerstvo zemědělství značku Regionální potravina nejkvalitnějším zemědělským nebo potravinářským výrobkům, které zvítězí v krajských soutěžích. Projekt má za cíl podpořit domácí producenty lokálních potravin a motivovat zákazníky k jejich vyhledávání na pultech obchodů, na farmářských trzích či přímo u výrobců. Spotřebitelé mohou zatím vybírat z celkem 475 oceněných produktů. Značka Regionální potravina oceňuje ty nejlepší výrobky z každého kraje.

V čem jsou výrobky s logem Regionální potravina na obalu výjimečné?

Kvalita, místní suroviny, tradiční receptura a výborná chuť

Zelenomodré logo Regionální potravina na obalech výrobků spotřebiteli zaručí, že produkt i suroviny použité při jeho výrobě pochází z domácí produkce. Produkt musí být vyroben na území kraje, ve kterém bylo ocenění uděleno, a ze surovin dané oblasti.

V roce 2014 se vítězem v kategorii Masné výrobky tepelně opracované staly naše DOUBRAVSKÉ PÁRKY.

Nyní soutěžíme s výrobky Grilovací klobása JAMJKA a Havířské cigáro.

 Grilovací klobása JAMAJKA                                    Havířské cigáro

 

Aktuality

Jídelní lístek 20.9. - 24.9.2021

15.9.2021
Jídelní lístek 20.9. - 24.9.2021

Jídelní lístek 13.9. - 17.9.2021

8.9.2021
Jídelní lístek 13.9. - 17.9.2021

Jídelní lístek od 06. 09. 2021 do 10. 09. 2021  

1.9.2021
Jídelní lístek od 06. 09. 2021 do 10. 09. 2021  

Jídelní lístek 30.8. - 3.9.2021

25.8.2021
Jídelní lístek 30.8. - 3.9.2021
K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více