Soutěžíme o Regionální Potravinu Vysočiny

Soutěžíme o Regionální Potravinu Vysočiny

Značka Regionální potravina oceňuje ty nejlepší výrobky z každého kraje

Již sedmým rokem uděluje Ministerstvo zemědělství značku Regionální potravina nejkvalitnějším zemědělským nebo potravinářským výrobkům, které zvítězí v krajských soutěžích. Projekt má za cíl podpořit domácí producenty lokálních potravin a motivovat zákazníky k jejich vyhledávání na pultech obchodů, na farmářských trzích či přímo u výrobců. Spotřebitelé mohou zatím vybírat z celkem 475 oceněných produktů. Značka Regionální potravina oceňuje ty nejlepší výrobky z každého kraje.

V čem jsou výrobky s logem Regionální potravina na obalu výjimečné?

Kvalita, místní suroviny, tradiční receptura a výborná chuť

Zelenomodré logo Regionální potravina na obalech výrobků spotřebiteli zaručí, že produkt i suroviny použité při jeho výrobě pochází z domácí produkce. Produkt musí být vyroben na území kraje, ve kterém bylo ocenění uděleno, a ze surovin dané oblasti.

V roce 2014 se vítězem v kategorii Masné výrobky tepelně opracované staly naše DOUBRAVSKÉ PÁRKY.

Nyní soutěžíme s výrobky Grilovací klobása JAMJKA a Havířské cigáro.

 Grilovací klobása JAMAJKA                                    Havířské cigáro

 

Aktuality

Jídelní lístek 16.5. - 20.5.2022

11.5.2022
Jídelní lístek 16.5. - 20.5.2022

Změna ceny obědů od 16.5.2022

6.5.2022
Změna ceny obědů od 16.5.2022

Jídelní lístek 9.5. - 13.5.2022

4.5.2022
Jídelní lístek 9.5. - 13.5.2022

Jídelní lístek 2.5. - 6.5.2022

27.4.2022
Jídelní lístek 2.5. - 6.5.2022
K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více