Jídelní lístek od 9.12. do 13.12.2019


J Í D E L N Í L Í S T E K

ZD KŘÍŽOVÁ

Týden od 9. 12. 2019 do 13. 12. 2019

Pondělí

  • 0,3 l B r o k o l i c o v á                  Alergeny: sója, lepek, celer
  • Debrecínský guláš (100 g/0,2 lt), těstoviny (240 g)
  • 0,2 l Čaj                                         Alergeny: lepek, vejce

Úterý

  • 0,3 l Z e l n á                                 Alergeny: lepek, sója, mléko
  • Smažený karbanátek v těstíčku (100 g), brambory (300 g), salát (80 g)
  • 0,2 l Čaj                                        Alergeny: lepek, vejce, mléko

Středa 

  • 0,3 l Č e s n e k o v á                    Alergeny: lepek, sója, vejce
  • Moravský vrabec (100 g), houskový knedlík (180 g), zelí (80g)
  • 0,2 l Čaj                                        Alergeny: lepek, vejce, SO2, mléko

Čtvrtek

  • 0,3 l R a j s k á                             Alergeny: lepek, sója
  • Vepřový plátek s nádivkou (100g), brambory (300 g), tatarská omáčka
  • 0,2 l Čaj                                        Alergeny: lepek, mléko, vejce, hořčice

Pátek

  • 0,3 l H o v ě z í s těstovinou         Alergeny: sója, lepek, vejce, celer
  • Hovězí vařené, křenová omáčka (100g /0,2 lt), houskový knedlík (180g)
  • 0,2 l Čaj                                        Alergeny: lepek, vejce, mléko, celer

Změna jídelníčku vyhrazena!
Jídelní lístek sestavil a jídla připravil B. Matula a kolektiv kuchyně
Obědy v závodní kuchyni ZD Křížová jsou dovářeny pravidelně v 9,15 hod.
Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě. Jídelníček najdete na www.zemas.cz

Těšíme se na Vás v letošním roce do 20.12.2019 a pak až od 6.1.2020!!!!!

Aktuality

Jídelní lístek 26.7. - 30.7.2021

21.7.2021
Jídelní lístek 26.7. - 30.7.2021

Jídelní lístek 19.7. - 23.7.2021

14.7.2021
Jídelní lístek 19.7. - 23.7.2021

Zápis z členské schůze_per rollam

12.7.2021
Zápis z členské schůze_per rollam

Zápis z členské schůze_per rollam

12.7.2021
Zápis z členské schůze_per rollam
K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více