Jídelní lístek od 9.5. do 13.5.2016

J Í D E L N Í L Í S T E K,  ZD KŘÍŽOVÁ

Týden od 09 05. 2016 do 13. 05. 2016

Pondělí

K r u p i c o v á s vejci                                         Alergeny: lepek, sója, celer, vejce
Vepřová kotleta na žampionech, rýže                 Alergeny: lepek
Čaj

Úterý

O v a r o v á s kroupami                                      Alergeny: lepek, sója
Smažené rybí filé, brambory, salát                      Alergeny: lepek, vejce, mléko
Čaj                                                          

Středa

H o v ě z í s těstovinami                                        Alergeny: lepek, vejce, sója, celer
Hovězí pečeně burgundská, houskový knedlík     Alergeny: vejce, mléko, lepek
Čaj                                                

Čtvrtek

C i b u l o v á                                                          Alergeny: lepek, sója, vejce
Vepřový závitek plněný zelím, brambory, tatarka   Alergeny: lepek, vejce, SO2
Čaj                                                                         

Pátek

Z e l e n i n o v á                                                     Alergeny: celer, sója, lepek
Klobása, hrachová kaše, okurka, chléb                  Alergeny: lepek
Čaj

Změna jídelníčku vyhrazena!
Jídelní lístek sestavil a jídla připravil B. Matula a kolektiv kuchyně
Obědy v závodní kuchyni ZD Křížová jsou dovářeny pravidelně v 9,15 hod. Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě. Jídelníček najdete na www.zemas.cz

 

Aktuality

Jídelní lístek od 26.4. do 30.4.2021

20.4.2021
Jídelní lístek od 26.4. do 30.4.2021

Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

14.4.2021
Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

8.4.2021
Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

Volná místa v Zemědělská a.s. Krucemburk

1.4.2021
Hledáme uchazeče na tyto pracovní pozice: Traktorista do živočišné výroby, Traktorista/opravář v rostlinné výrobě, Opravář zemědělských strojů a Obsluha posklizňové linky obilovin
K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více