Jídelní lístek od 8.3. do 12.3.2021


J Í D E L N Í  L Í S T E K, ZD KŘÍŽOVÁ

Týden od 08. 03. 2021 do 12. 03. 2021

Pondělí

  • 0,3 l Z e l e n i n o v á                 Alergeny: sója, lepek, celer
  • Hovězí maso (100g), španělská omáčka (0,2l), rýže (250g)
  • 0,2 l Čaj                                      Alergeny: lepek, vejce, hořčice

Úterý

  • 0,3 l C i b u l o v á                      Alergeny: sója, lepek, vejce
  • Smažené rybí filé (100g), brambory (300g), kompot
  • 0,2 l Čaj                                     Alergeny: lepek, vejce, mléko, ryba

Středa

  • 0,3 l G u l á š o v á                     Alergeny: lepek, sója
  • Tvarohové koláče (300g)
  • 0,2 l Čaj                                     Alergeny: lepek, vejce, mléko

 

Čtvrtek

  • 0,3 l Č o č k o v á                       Alergeny: sója, lepek
  • Kuřecí plátek (100g), bramborová kaše (350g), zelný salát (80g)
  • 0,2 l Čaj                                     Alergeny: lepek, mléko

Pátek

  • 0,3 l H o v ě z í s těstovinami      Alergeny: sója, lepek, vejce, celer
  • Hovězí pečeně (100g), rajská omáčka (0,2l), houskový knedlík (180g)
  • 0,2 l Čaj                                       Alergeny: lepek, vejce, mléko

Změna jídelníčku vyhrazena!
Jídelní lístek sestavil a jídla připravil B. Matula a kolektiv kuchyně
Obědy v závodní kuchyni ZD Křížová jsou dovářeny pravidelně v 9,15 hod. Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě. Jídelníček najdete na www.zemas.cz

 

Aktuality

Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

14.4.2021
Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

8.4.2021
Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

Volná místa v Zemědělská a.s. Krucemburk

1.4.2021
Hledáme uchazeče na tyto pracovní pozice: Traktorista do živočišné výroby, Traktorista/opravář v rostlinné výrobě, Opravář zemědělských strojů a Obsluha posklizňové linky obilovin

Jídelní lístek od 5.4. do 9.4.2021

30.3.2021
Jídelní lístek od 5.4. do 9.4.2021
K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více