Jídelní lístek od 6.5. do 10.5.2019


J Í D E L N Í L Í S T E K, ZD KŘÍŽOVÁ

Týden od 06. 05. 2019 do 10. 05. 2019

Pondělí

  • 0,3 l H o v ě z í s krupicí a vejci                   Alergeny: lepek, sója, vejce, celer
  • Vepřové na kari (100g/0,2l), kolínka (240g)
  • 0,2 l Čaj                                                       Alergeny: lepek, vejce

Úterý

  • 0,3 l S r b s k á                                            Alergeny: lepek, sója
  • Karbanátek v těstíčku (100g), brambory (300g), rajčatový salát (70g)
  • 0,2 l Čaj                                                       Alergeny: lepek, mléko, vejce

Středa

  • S v á t e k

Čtvrtek

  • 0,3 l H o v ě z í s těstovinami                      Alergeny: lepek, sója, celer
  • Pečená krkovice (100g), zelí (80g), houskový knedlík (180g)
  • 0,2 l Čaj                                                        Alergeny: lepek, mléko, vejce, SO2

Pátek

  • 0,3 l C e l e r o v á                                        Alergeny: lepek, sója, celer
  • Hovězí roláda (100g/0,2l), rýže (250g)
  • 0,2 l Čaj                                                        Alergeny: lepek, vejce, hořčice

Změna jídelníčku vyhrazena!
Jídelní lístek sestavil a jídla připravil B. Matula a kolektiv kuchyně
Obědy v závodní kuchyni ZD Křížová jsou dovářeny pravidelně v 9,15 hod. Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě. Jídelníček najdete na www.zemas.cz
Hmotnost masa je uvedena v syrovém stavu.

Aktuality

Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

14.4.2021
Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

8.4.2021
Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

Volná místa v Zemědělská a.s. Krucemburk

1.4.2021
Hledáme uchazeče na tyto pracovní pozice: Traktorista do živočišné výroby, Traktorista/opravář v rostlinné výrobě, Opravář zemědělských strojů a Obsluha posklizňové linky obilovin

Jídelní lístek od 5.4. do 9.4.2021

30.3.2021
Jídelní lístek od 5.4. do 9.4.2021
K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více