Jídelní lístek od 28.10.2019 do 1.11.2019


J Í D E L N Í L Í S T E K, ZD KŘÍŽOVÁ

Týden od 28. 10. 2019 do 01. 11. 2019

Pondělí

  • S v á t e k

Úterý

  • 0,3 l Z e l e n i n o v á                                Alergeny: lepek, sója, celer
  • Uzená vepřová pečeně (100g), zelí (80g), houskový knedlík (180g)
  • 0,2 l Čaj                                                      Alergeny: lepek, vejce, mléko, SO2

Středa

  • 0,3 l G u l á š o v á                                     Alergeny: lepek, sója
  • Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (200g/0,2l)
  • 0,2 l Čaj                                                     Alergeny: lepek, vejce, mléko

Čtvrtek

  • 0,3 l Š p e n á t o v á                                  Alergeny: lepek, sója, vejce
  • Holandský řízek (100g), brambory (300g), salát (80g)
  • 0,2 l Čaj                                                     Alergeny: lepek, vejce, mléko

Pátek

  • 0,3l H o v ě z í s těstovinami                     Alergeny: lepek, sója, vejce, celer
  • Hovězí španělská omáčka (100g/0,2l), rýže (250g)
  • 0,2 l Čaj                                                    Alergeny: lepek, vejce

Změna jídelníčku vyhrazena!
Jídelní lístek sestavil a jídla připravil B. Matula a kolektiv kuchyně
Obědy v závodní kuchyni ZD Křížová jsou dovářeny pravidelně v 9,15 hod. Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě. Jídelníček najdete na www.zemas.cz
Hmotnost masa je uvedena v syrovém stavu.

Aktuality

Jídelní lístek od 26.4. do 30.4.2021

20.4.2021
Jídelní lístek od 26.4. do 30.4.2021

Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

14.4.2021
Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

8.4.2021
Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

Volná místa v Zemědělská a.s. Krucemburk

1.4.2021
Hledáme uchazeče na tyto pracovní pozice: Traktorista do živočišné výroby, Traktorista/opravář v rostlinné výrobě, Opravář zemědělských strojů a Obsluha posklizňové linky obilovin
K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více