Jídelní lístek od 26.8. do 30.8.2019


J Í D E L N Í  L Í S T E K, ZD KŘÍŽOVÁ

Týden od 26. 08. 2019 do 30. 08. 2019

Pondělí

  • 0,3 l H o v ě z í s kapustou a rýží                  Alergeny: lepek, sója
  • Hovězí na pepři (100g/0,2l), kolínka (240g)
  • 0,2 l Čaj                                                         Alergeny: lepek, vejce

Úterý

  • 0,3 l H r s t k o v á                                         Alergeny: lepek, sója, celer
  • Smažené rybí filé (100g), brambory (300g), salát (80g)
  • 0,2 l Čaj                                                         Alergeny: lepek, vejce, mléko, ryba

Středa

  • 0,3 l H o v ě z í s těstovinami                       Alergeny: vejce, sója, celer, lepek
  • Segedínský guláš (100g/0,2l), houskový knedlík (180g)
  • 0,2 l Čaj                                                        Alergeny: vejce, lepek, mléko, S02

Čtvrtek

  • 0,3 l R a j s k á                                              Alergeny: lepek, sója
  • Uzené maso (100g), špenát (80g), bramborové knedlíky (240g)
  • 0,2 l Čaj                                                         Alergeny: lepek, vejce

Pátek

  • 0,3l B r o k o l i c o v á                                   Alergeny: lepek, sója
  • Čevabčiči (100g), brambory (300g)
  • 0,2 l Čaj                                                          Alergeny: lepek, vejce

Změna jídelníčku vyhrazena!
Jídelní lístek sestavil a jídla připravil B. Matula a kolektiv kuchyně
Obědy v závodní kuchyni ZD Křížová jsou dovářeny pravidelně v 9,15 hod. Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě. Jídelníček najdete na www.zemas.cz
Hmotnost masa je uvedena v syrovém stavu.

Aktuality

Jídelní lístek 31.1. - 4.2.2022

26.1.2022
Jídelní lístek 31.1. - 4.2.2022

Jídelní lístek 24.1.-28.1.2022

20.1.2022
Jídelní lístek 24.1.-28.1.2022

Jídelní lístek 17.1. - 21.1.2022

13.1.2022
Jídelní lístek 17.1. - 21.1.2022

Jídelní lístek 10.1. - 14.1.2022

5.1.2022
Jídelní lístek 10.1. - 14.1.2022
K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více