Jídelní lístek od 20.5. do 24.5.2019


J Í D E L N Í L Í S T E K, ZD KŘÍŽOVÁ

Týden od 20. 05. 2019 do 24. 05. 2019

Pondělí

  • 0,3 l Z e l e n i n o v á            Alergeny: lepek, sója, celer
  • Hovězí tokáň (100g/0,2l), houskový knedlík (180g)
  • 0,2 l Čaj                                 Alergeny: lepek, mléko, vejce

Úterý

  • 0,3 l Č e s n e k o v á            Alergeny: lepek, sója, celer, vejce
  • Uzená krkovice (100g), zelí (80g), bramborový knedlík (240g)
  • 0,2 l Čaj                                 Alergeny: lepek, SO2, vejce

Středa

  • 0,3 l S e l s k á                      Alergeny: lepek, sója, celer, vejce
  • Čevabčiči (100g), brambory (300g)
  • 0,2 l Čaj                                Alergeny: lepek, vejce, hořčice

Čtvrtek

  • 0,3 l S l e p i č í s nudlemi     Alergeny: lepek, sója, celer, vejce
  • Hovězí pečeně španělská (100g/0,2l), rýže (250g)
  • 0,2 l Čaj                                Alergeny: lepek, vejce

Pátek

  • 0,3 l P ó r k o v á                  Alergeny: lepek, sója
  • Vepřový plátek plněný zelím (100g), brambory (300g), tatarka
  • 0,2 l Čaj                               Alergeny: lepek, vejce, hořčice

Změna jídelníčku vyhrazena!
Jídelní lístek sestavil a jídla připravil B. Matula a kolektiv kuchyně
Obědy v závodní kuchyni ZD Křížová jsou dovářeny pravidelně v 9,15 hod. Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě. Jídelníček najdete na www.zemas.cz
Hmotnost masa je uvedena v syrovém stavu.

Aktuality

Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

14.4.2021
Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

8.4.2021
Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

Volná místa v Zemědělská a.s. Krucemburk

1.4.2021
Hledáme uchazeče na tyto pracovní pozice: Traktorista do živočišné výroby, Traktorista/opravář v rostlinné výrobě, Opravář zemědělských strojů a Obsluha posklizňové linky obilovin

Jídelní lístek od 5.4. do 9.4.2021

30.3.2021
Jídelní lístek od 5.4. do 9.4.2021
K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více