Jídelní lístek od 15.1.2018 do 19.1.2018

J Í D E L N Í L Í S T E K, ZD KŘÍŽOVÁ

Týden od 15. 01. 2018 do 19. 01. 2018

Pondělí

0,3 l S e l s k á                              Alergeny: lepek, sója, mléko
Hovězí na pepři (50g/0,2l), kapusta (80g), brambory (300g)
0,2 l Čaj                                         Alergeny: lepek

Úterý

0,3 l S l e p i č í s těstovinami        Alergeny: lepek, sója, vejce, celer
Svíčková na smetaně (50g/0,2l), houskový knedlík (180g)
0,2 l Čaj                                         Alergeny: lepek, hořčice, vejce, mléko, celer

Středa

0,3 l B o r š č                                  Alergeny: sója, lepek, celer, mléko
Bavorské vdolečky
0,2 l Čaj                                         Alergeny: lepek, vejce, mléko

Čtvrtek

0,3 l K v ě t á k o v á                       Alergeny: lepek, sója
Karbanátek v těstíčku (100g), brambor. kaše (350g), kompot
0,2 l Čaj                                          Alergeny: lepek, vejce, mléko

Pátek

0,3 l Z e l e n i n o v á                     Alergeny: lepek, sója, celer
Vepřový guláš (50g/0,2l), houskový knedlík (180g)
0,2 l Čaj                                         Alergeny: lepek, vejce, mléko

Změna jídelníčku vyhrazena!
Jídelní lístek sestavil a jídla připravil B. Matula a kolektiv kuchyně
Obědy v závodní kuchyni ZD Křížová jsou dovářeny pravidelně v 9,15 hod. Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě. Jídelníček najdete na www.zemas.cz

 

Aktuality

Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

14.4.2021
Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

8.4.2021
Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

Volná místa v Zemědělská a.s. Krucemburk

1.4.2021
Hledáme uchazeče na tyto pracovní pozice: Traktorista do živočišné výroby, Traktorista/opravář v rostlinné výrobě, Opravář zemědělských strojů a Obsluha posklizňové linky obilovin

Jídelní lístek od 5.4. do 9.4.2021

30.3.2021
Jídelní lístek od 5.4. do 9.4.2021
K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více