Jídelní lístek od 12.3. do 16.3.2018

J Í D E L N Í L Í S T E K, ZD KŘÍŽOVÁ

Týden od 12. 03. 2018 do 16. 03. 2018

Pondělí

  • 0,3 l H o v ě z í s krupicí a vejcem     Alergeny: lepek, sója, vejce
  • Cikánské žebírko (80g/0,2l), rýže (150g)
  • 0,2 l Čaj                                             Alergeny: lepek

Úterý

  • 0,3 l K m í n o v á                              Alergeny: lepek, sója, vejce
  • Kuřecí plátek se sýrem a šunkou (100g), bramb. kaše (300g)
  • 0,2 l Čaj                                             Alergeny: lepek, mléko

Středa

  • 0,3 l H o v ě z í s těstovinami           Alergeny: sója, lepek, celer
  • Uz. krkovice (50g), červené zelí (80g), bramb. knedlík (240g)
  • 0,2 l Čaj                                           Alergeny: lepek, vejce, SO2

Čtvrtek

  • 0,3 l Š p e n á t o v á                      Alergeny: lepek, sója, vejce
  • Prejt (100g), brambory (300g), zelný salát
  • 0,2 l Čaj                                         Alergeny: lepek, SO2

Pátek

  • 0,3 l Č o č k o v á                          Alergeny: lepek, sója
  • Tvarohové koláče (250g)
  • 0,2 l Bílá káva                                Alergeny: lepek, vejce, mléko

Změna jídelníčku vyhrazena!
Jídelní lístek sestavil a jídla připravil B. Matula a kolektiv kuchyně
Obědy v závodní kuchyni ZD Křížová jsou dovářeny pravidelně v 9,15 hod. Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě. Jídelníček najdete na www.zemas.cz

 

Aktuality

Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

14.4.2021
Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

8.4.2021
Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

Volná místa v Zemědělská a.s. Krucemburk

1.4.2021
Hledáme uchazeče na tyto pracovní pozice: Traktorista do živočišné výroby, Traktorista/opravář v rostlinné výrobě, Opravář zemědělských strojů a Obsluha posklizňové linky obilovin

Jídelní lístek od 5.4. do 9.4.2021

30.3.2021
Jídelní lístek od 5.4. do 9.4.2021
K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více