Jídelní lístek od 10.12. do 14.12.2018


J Í D E L N Í L Í S T E K, ZD KŘÍŽOVÁ

Týden od 10. 12. 2018 do 14. 12. 2018

Pondělí

  • 0,3 l Z e l e n i n o v á      Alergeny: sója, lepek, celer
  • Mexické fazole (100g), chléb
  • 0,2 l Čaj                           Alergeny: lepek, sója

Úterý

  • 0,3 l H r a ch o v á           Alergeny: sója, lepek
  • Moravský vrabec (100g), kapusta (80g), brambory (300g)
  • 0,2 l Čaj                           Alergeny: lepek

Středa

  • 0,3 l H o v ě z í s krupicí a vejci     Alergeny: sója, lepek, vejce, celer
  • Myslivecká hovězí pečeně (100g/0,2l), houskový knedlík (180g)
  • 0,2 l Čaj                                          Alergeny: lepek, vejce, mléko, hořčice

Čtvrtek

  • 0,3 l K m í n o v á                          Alergeny: lepek, sója, vejce
  • Smažený kuřecí plátek s nivou (100g), brambory (300g), kompot
  • 0,2 l Čaj                                         Alergeny: lepek, mléko, vejce

Pátek

  • 0,3 l S l e p i č í s těstovinami        Alergeny: sója, lepek, vejce, celer
  • Plněná paprika (100g/0,2l), houskový knedlík (180g)
  • 0,2 Čaj                                           Alergeny: lepek, mléko, vejce

Změna jídelníčku vyhrazena!
Jídelní lístek sestavil a jídla připravil B. Matula a kolektiv kuchyně
Obědy v závodní kuchyni ZD Křížová jsou dovářeny pravidelně v 9,15 hod. Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě. Jídelníček najdete na www.zemas.cz
Hmotnost masa je uvedena v syrovém stavu.

Aktuality

Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

8.4.2021
Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

Volná místa v Zemědělská a.s. Krucemburk

1.4.2021
Hledáme uchazeče na tyto pracovní pozice: Traktorista do živočišné výroby, Traktorista/opravář v rostlinné výrobě, Opravář zemědělských strojů a Obsluha posklizňové linky obilovin

Jídelní lístek od 5.4. do 9.4.2021

30.3.2021
Jídelní lístek od 5.4. do 9.4.2021

Jídelní lístek od 29.3. do 2.4.2021

24.3.2021
Jídelní lístek od 29.3. do 2.4.2021
K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více