Jídelní lístek od 02.04.2018 do 06.04.2018

J Í D E L N Í   L Í S T E K    ZD KŘÍŽOVÁ

Týden od 02. 04. 2018 do 06. 04. 2018

Pondělí

  • S v á t e k

Úterý

  • 0,3 l H o v ě z í s těstovinami                              Alergeny: sója, celer, lepek
  • Čočka (200g), klobása (80g), chléb, okurka
  • 0,2 l Čaj                                                               Alergeny: lepek

Středa

  • 0,3 l O v a r o v á s kroupami                              Alergeny: sója
  • Hovězí pečeně (50g), španělská omáčka (0,2l), rýže (200g)
  • 0,2 l Čaj                                                               Alergeny: lepek, vejce

Čtvrtek

  • 0,3 l S l e p i č í s nudlemi                                   Alergeny: celer, sója
  • Holandský řízek (100g), brambory (300g),zelný salát s křenem
  • 0,2 l Čaj                                                              Alergeny: lepek, vejce, mléko

Pátek

  • 0,3 l S r b s k á                                                    Alergeny: sója, vejce, lepek
  • Vepřová kýta na smetaně (50g/0,2l), houskový knedlík (180g)
  • 0,2 l Čaj                                                               Alergeny: mléko, vejce, lepek

 

Změna jídelníčku vyhrazena!
Jídelní lístek sestavil a jídla připravil B. Matula a kolektiv kuchyně
Obědy v závodní kuchyni ZD Křížová jsou dovářeny pravidelně v 9,15 hod. Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě. Jídelníček najdete na www.zemas.cz

Aktuality

Jídelní lístek od 26.4. do 30.4.2021

20.4.2021
Jídelní lístek od 26.4. do 30.4.2021

Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

14.4.2021
Jídelní lístek od 19. 04. 2021 do 23. 04. 2021     

Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

8.4.2021
Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

Volná místa v Zemědělská a.s. Krucemburk

1.4.2021
Hledáme uchazeče na tyto pracovní pozice: Traktorista do živočišné výroby, Traktorista/opravář v rostlinné výrobě, Opravář zemědělských strojů a Obsluha posklizňové linky obilovin
K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více