Jídelní lístek 23. 04. 2018 do 27. 04. 2018

J Í D E L N Í L Í S T E K, ZD KŘÍŽOVÁ

Týden od 23. 04. 2018 do 27. 04. 2018

Pondělí

  • 0,3 l U z e n á s kroupami                 Alergeny: sója, lepek
  • Pečená krkovice (50g), zadělávané fazolky (80g), brambory
  • 0,2 l Čaj                                            Alergeny: lepek, mléko

Úterý

  • 0,3 l H o v ě z í s játrovou rýží          Alergeny: sója, vejce, lepek, celer
  • Hovězí rajská pečeně (50g/0,2l), kolínka (240g)
  • 0,2 l Čaj                                            Alergeny: lepek, vejce, celer

Středa

  • 0,3 l Č o č k o v á                              Alergeny: sója, lepek
  • Zapečené těstoviny s uzeným masem (350g), salát
  • 0,2 l Čaj                                             Alergeny: lepek, vejce, mléko

Čtvrtek

  • 0,3 l P ó r k o v á                               Alergeny: lepek, sója
  • Čevabčiči (120g), brambory (300g)
  • 0,2 l Čaj                                            Alergeny: lepek, vejce

Pátek

  • 0,3 l H o v ě z í s těstovinami           Alergeny: sója, lepek, vejce, celer
  • Segedínský guláš (50g/0,2l), houskový knedlík (180g)
  • 0,2 l Čaj                                            Alergeny: vejce, lepek, mléko, SO2

Změna jídelníčku vyhrazena!
Jídelní lístek sestavil a jídla připravil B. Matula a kolektiv kuchyně
Obědy v závodní kuchyni ZD Křížová jsou dovářeny pravidelně v 9,15 hod.

Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě. Jídelníček najdete na www.zemas.cz

 

Aktuality

Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

8.4.2021
Jídelní lístek od 12.4. do 16.4.2021

Volná místa v Zemědělská a.s. Krucemburk

1.4.2021
Hledáme uchazeče na tyto pracovní pozice: Traktorista do živočišné výroby, Traktorista/opravář v rostlinné výrobě, Opravář zemědělských strojů a Obsluha posklizňové linky obilovin

Jídelní lístek od 5.4. do 9.4.2021

30.3.2021
Jídelní lístek od 5.4. do 9.4.2021

Jídelní lístek od 29.3. do 2.4.2021

24.3.2021
Jídelní lístek od 29.3. do 2.4.2021
K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více