Zemědělská
prvovýroba
na Vysočině

rostinná a živočišná
výroba s produkční činností
i pro údržbu krajiny

Výrobna
masa a uzeniny

uzená masa, klobásy,
salámy, řeznické pochoutky...

Pneuservis,
autobaterie,
prodej nafty

Pneuservis, prodej autobaterií
a náhradních dílů, prodej nafty

Bioplynová
stanice,
výroba pelet

Vyrábíme ekologická paliva
z obnovitelných zdrojů


J Í D E L N Í L Í S T E K, ZD KŘÍŽOVÁ

Týden od 06. 05. 2019 do 10. 05. 2019

Pondělí

  • 0,3 l H o v ě z í s krupicí a vejci                   Alergeny: lepek, sója, vejce, celer
  • Vepřové na kari (100g/0,2l), kolínka (240g)
  • 0,2 l Čaj                                                       Alergeny: lepek, vejce

Úterý

  • 0,3 l S r b s k á                                            Alergeny: lepek, sója
  • Karbanátek v těstíčku (100g), brambory (300g), rajčatový salát (70g)
  • 0,2 l Čaj                                                       Alergeny: lepek, mléko, vejce

Středa

  • S v á t e k

Čtvrtek

  • 0,3 l H o v ě z í s těstovinami                      Alergeny: lepek, sója, celer
  • Pečená krkovice (100g), zelí (80g), houskový knedlík (180g)
  • 0,2 l Čaj                                                        Alergeny: lepek, mléko, vejce, SO2

Pátek

  • 0,3 l C e l e r o v á                                        Alergeny: lepek, sója, celer
  • Hovězí roláda (100g/0,2l), rýže (250g)
  • 0,2 l Čaj                                                        Alergeny: lepek, vejce, hořčice

Změna jídelníčku vyhrazena!
Jídelní lístek sestavil a jídla připravil B. Matula a kolektiv kuchyně
Obědy v závodní kuchyni ZD Křížová jsou dovářeny pravidelně v 9,15 hod. Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě. Jídelníček najdete na www.zemas.cz
Hmotnost masa je uvedena v syrovém stavu.

Novinky

Jídelní lístek od 20.5. do 24.5.2019

15.5.2019 Jídelní lístek od 20.5. do 24.5.2019 více...

Jídelní lístek od 13.5. do 17.5.2019

9.5.2019 Jídelní lístek od 13.5. do 17.5.2019 více...

Jídelní lístek od 6.5. do 10.5.2019

30.4.2019 Jídelní lístek od 6.5. do 10.5.2019 více...